Gastenboek

Welkom in mijn gastenboek. Ik ben benieuwd naar je mening over mijn site, mijn service en natuurlijk mijn producten. Heb je iets besteld bij Villa Fabba of gewoon lekker rondgesnuffeld op mijn site? Laat dan gezellig een berichtje achter! Ook leuke ideeën zijn van harte welkom. Alvast bedankt!

7 Responses to Gastenboek

 1. Linda Raaijmakers 22 maart 2016 at 18:30 #

  Heel erg bedankt voor het gewonnen kussen en muziekuiltje. Deze zijn heerlijk zacht en vooral erg aaibaar. Ideaal voor kleine (en grotere) kinderen. M’n zus heeft ze meteen op de babykamer gezet en gehangen. Het muziekje in het uiltje klinkt zo lief en schattig. Deze is samen met het kussen een ideaal kraamcadeau aangezien die eigenlijk wel op elke kamer past. De verschillende kleuren zijn allemaal erg vrolijk. Nogmaals bedankt. Groetjes Linda

 2. Nancy 23 september 2015 at 12:24 #

  Wauw net mijn bestelling binnen gekregen (schilderijtjes jungledieren en muur hanger jungledieren ) en wat zijn ze gaaf geworden! Ben er echt super blij mee!!! Heel erg bedankt Kim

 3. Petra Vergeldt 2 september 2015 at 09:21 #

  Gister de schilderijtjes ontvangen met de boerderij diertjes wederom helemaal top! De schilderijtjes van de uiltjes blijven tijdloos mijn dochtertje vindt ze helemaal geweldig! Nu voor ons 2e wondertje de boerderij diertjes besteld en ze zijn harstikke leuk!
  En bedankt voor de snelle levering we zijn er erg blij mee!

 4. Michelle 18 juni 2015 at 07:50 #

  Toen ik voor het eerst op deze site kwam, was ik meteen verliefd op de uiltjes serie, dit moest het worden voor onze babykamer. Afgelopen week de schilderijtjes, kasthangers, muurhanger, muziekdoosje en knuffel ontvangen. Het is echt superleuk!!

  Groetjes, Michelle

 5. Annette Karkenny-Jansma 4 maart 2015 at 19:04 #

  Wat een leuke site met superleuke zelfgemaakte spullen! Mijn bestelde schilderijtje en kasthanger zijn helemaal wat ik had verwacht en passen precies bij mijn ander spullen in de babykamer! Ben er erg blij mee, bedankt!

 6. Manon 27 januari 2015 at 22:11 #

  Heb vandaag de bestelde wagenspanner gekregen.. Wat is ‘ie leuk zeg!!! Helemaal happy met de superleuke wagenspanner, en met de enorm snelle levering! 🙂 Dankjewel Villa Fabba!!

 7. Sandra van Duren 27 september 2014 at 07:33 #

  Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb en ben er helemaal blij mee! Origineel en goed gemaakt!

Geef een reactie