Over mij

Profielfoto Kim 800k-1Één van de leukste dingen tijdens mijn eerste zwangerschap, vond ik het inrichten van de babykamer. Ik ben praktiserend dierenarts, en de keuze voor het thema van onze babykamer viel dan ook snel op het thema “Boerderij”. Dieren vallen immers bij kinderen altijd goed in de smaak, toch?

De naaimachine kwam uit de kast, patronen werden getekend, vilt, lintjes en een heel assortiment van leuke stofjes werden over onze keukentafel uitgespreid en ik ging enthousiast aan de slag. Ik kreeg zoveel leuke reacties op de schilderijtjes, hangers, muziekdoosjes en kussens die ik maakte, en merkte dat ik hier zoveel plezier in had, dat ik besloot deze webwinkel te beginnen.

Mijn stijl? Ik hou van vrolijke kleuren, mooie materialen, producten die met aandacht en liefde gemaakt zijn, en giet dat geheel samen in een gezellige beestenbende.

Inmiddels ben ik de trotse moeder van een dochter en een zoon, en naast mijn parttime baan als dierenarts werk ik met veel plezier aan de producten die je in deze webwinkel vindt. Iedere keer heb ik weer nieuwe ideeën voor nieuwe producten of ontwerpen. Hopelijk vind ook jij hier dat handgemaakte item wat jouw baby- of kinderkamer een extra vrolijke, fijne plek maakt voor jouw kleine wonder!

One Response to Over mij

 1. Marieke Kramer 2 augustus 2015 at 22:08 #

  Hallo, wat een leuke drieluik schilderijtjes van de uiltjes! Wij zijn geïnteresseerd hierin in andere kleuren voor onze zoon van bijna 1 jaar oud. Zijn kamer heeft een pastel groene wand en is verder overwegend wit van kleur. is een andere kleur dan rood mogelijk? Welke kleur zou u adviseren?

  Hoor graag van u.

  Vriendelijk groet,

  Marieke Kramer- Sieprath
  Tel. 06-81932908

Geef een reactie