Wagenspanner Lime-Geel Uiltje-Paddestoelen

 22,50

Deze leuke handgemaakte wagenspanner met een lime geel uiltje en paddestoelen maakt van elk ritje met je baby een feest. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en uitvoeringen.

Beschrijving

Lekker op stap met je kleintje? In je auto, op je combiwagen, in de bakfiets of achterop je mamafiets: je baby brengt de nodige uurtjes in een Maxicosi door. Een leuke wagenspanner mag dan natuurlijk niet ontbreken!

Het vrolijke uiltje in deze mooie handgemaakte wagenspanner kijkt je baby vrolijk aan als jullie onderweg zijn. De wagenspanner is voorzien van 2 vrolijke belletjes, zodat je baby ook wordt uitgedaagd om ermee te gaan spelen. Het uiltje en de paddestoelen zijn gemaakt van mooi wolvilt, en de wagenspanner is door middel van klittenband te bevestigen. Er zijn geen losse onderdelen aanwezig waarin je baby zou kunnen stikken. En als je baby de Maxicosi is ontgroeid, vormt de wagenspanner aan 2 spijkertjes een leuke muurdecoratie.

Een origineel kraamcadeau om weg te geven, wat bovendien gewoon via de brievenbuspost verzonden kan worden. Maar natuurlijk ook erg leuk om je eigen kleintje (en dus jezelf met een blije baby tijdens die lange autoritten 🙂 ) mee te verwennen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wagenspanner Lime-Geel Uiltje-Paddestoelen” te beoordelen